Restaurant Nieuwe Tijd

Restaurant Nieuwe Tijd is de plek wanneer je wilt genieten van heerlijke wereldgerechten in combinatie met gezelligheid en sfeer. Met vriendelijk en professioneel personeel krijg je een heerlijke ervaring.

De menukaart biedt een ruime keuze aan gerechten uit verschillende werelddelen. Zo kun je bij ze terecht voor zelf gemaakt Italiaans schepijs uit Italiƫ, maar ook voor gerechten met rijst of noedels uit Aziƫ. Ook hebben wij vele vegetarische en veganistische opties beschikbaar.

Wanneer je Restaurant Nieuwe Tijd bezoekt, kun je ervoor kiezen om aan tafel te dineren in verschillende settings wat het natuurlijk erg leuk maakt.

Er is genoeg variatie in gerechten. Doordat alle gerechten in de vorm van een buffet komen, kan je zelf bepalen welke gerechten je wilt. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om te beginnen met een rundercarpaccio vooraf vanuit het voorgerechten buffet. Wil je liever beginnen met dagverse sushi gemaakt door onze sushi-chefs of met Fine Claire oesters uit de Seafood bar? Dan is dat uiteraard ook mogelijk, jij bepaalt!

Wanneer je richting de warme gerechten gaat, is er ook keuze genoeg. Zo kan je kiezen voor seizoensgebonden gerechten van de A la carte of kan je warme gerechten uit kleine steelpannetjes kiezen zoals de krokant gebakken buikspek of gebakken zalmfilet uit Noorwergen.

Wanneer je zelf je gerecht wilt samenstellen is het ook mogelijk om te gaan wokken. Zo kan je groenten, vlees, vis en andere vegetarische producten samenstellen tot je eigen gerecht.

Als laatste kan je vlees en vis krijgen van de Teppanyaki en grill.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *